Skip to content

Et trygt og sikkert online fællesskab

Vi passer godt på vores medlemmer og på vores fællesskab

Vores medlemmers sikkerhed er vores højeste prioritet. Og netop sikkerhed er et område, som vi hele tiden arbejder på at forbedre. Vi arbejder med en udsat gruppe mennesker, og det ansvar tager vi seriøst hele tiden.

Det er også derfor, at vi er aktive og online sammen med vores medlemmer. Rigtige mennesker, som passer på fællesskabet.

Lukket system

kazboo app’en er et lukket system. Det betyder, at der ikke kan deles link hverken ind eller ud af app’en. Det er altså ikke muligt at dele et link til fx en YouTube-video. Det betyder også, at – modsat fx Facebook – så kommer medlemmernes post ikke frem, når man søger på dem på fx Google. Alt, hvad der sker i kazboo, bliver i kazboo. Du skal være 15 år for at kunne registrere dig i kazboo app'en

Vi skal hele tiden blive bedre – og det gør vi

Vore forpligtelse er at gøre vores yderste for at beskytte vores brugere mod kontaktsvindel, chikane og identitetstyveri. Det er et område, hvor vi hele tiden udvikler os, og vi gør vores absolut bedste for at skabe et 100 % sikkert rum. Alle timer i døgnet lærer og monitorer vores systemer adfærd og mønstre. Vi som aktive online brugere passer på vores medlemmer og arbejder støttende for vores brugere.

Medlemmer godkender medlemmer

Man skal godkendes for at komme med i fællesskabet. Det sker ved, at du tager en selfie. Bliver du inviteret af et andet medlem i app’en, sker godkendelsen af medlemmet, der har inviteret. Kommer du direkte fra App Store eller Google Play, sker godkendelsen af vores support.

Venneanmodninger med selfie-godkendelse

For at blive venner i app’en skal man sende en venneanmodning. Sammen med den skal man sende en selfie. Først og fremmest er det rart at se, hvem der gerne vil være ven med én, og for det andet kan man afkode, om det er en rigtig person og ikke et billede taget af noget andet.

Nemme rapporterings- og blokeringsværktøjer

Du kan rapportere og blokere indhold og personer. Når du rapporterer, forsvinder indholdet, så du ikke kan se det mere. Når noget bliver blokeret og rapporteret, får vi straks besked, og vores support handler efter vores regler.

Automatisk blokering af upassende ord

I fællesskabet taler vi pænt til hinanden! Upassende ord i kategorier som fx sex, penge, racistiske, krænkende og nedsættende ord kan man ikke bruge. Det samme gør sig gældende om bankkontonummer, cpr-nummer, betalingskort, adgangskoder mm.

Få hjælp af værge og superbrugere

Som medlem i app’en kan man have en værgekonto. En værge kan støtte og hjælpe og kan følge med i, hvad der sker. Superbrugerne er medlemmer af fællesskabet, som kender app’en virkelig godt, og som er meget aktive i fællesskabet. Dem kan man altid spørge til råds og få hjælp af, direkte mellem medlem og superbruger.

Aktive godkendelser af online og aktive administratorer og moderatorer

Vi er aktive og online sammen med vores brugere. Udover vores systemer er der også rigtige, levende mennesker, som er med til at passe på medlemmerne og fællesskabet. Vi er både administratorer og superbrugere.