Skip to content

Presse

Vi siger gerne ja til interview

Vi siger gerne ja til interview om med samme omdrejningspunkt som vores app, nemlig om at nedbringe ensomhed igennem venskaber og online aktiviteter for mennesker med udviklingshandicap.

Vi bliver glade hvis vi kan få materiale til gennemlæsning, inden det offentliggøres.

Pressekontakt og fotomateriale

Signe Naessing signe@kazboo.com

Fakta om kazboo

  • Venskabsapp for mennesker med udviklingshandicap og de organisationer, som støtter dem
  • En tryg og sikker platform hvor alle kan være med – også selvom man ikke er så god til at læse og skrive, for i kazboo kommunikere vi med video, lyd, billeder og små tekstbeskeder
  • Vores mission er at nedbringe ensomhed for mennesker med udviklingshandicap
  • kazboo er skabt med 2 formål: relationer og tilknytning

Mission
Vores mission er at være den platform, man helt naturligt søger for at være en del af et sikkert og trygt fællesskab for udviklingshandicap, hvor medlemmer samles sammen med de organisationer, der støtter dem, så vi sammen kan opbygge et unikt fællesskab med nem adgang til aktiviteter, sjov og læring. Vi bestræber os på at bekæmpe ensomhed med vores online fællesskab, hvor alle har en stemme, et tilhørsforhold, har venner, og hvor ingen føler sig alene.

Det er yderst vigtigt for os at være aktive i kampen om at bekæmpe ensomhed for mennesker med udviklingshandicap. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde venskabsapp’en gratis for vores medlemmer og endnu mere ved at give de støttende organisationer nemme værktøjer, så de kan yde støtte til deres eksisterende medlemmer og nå nye medlemmer, der kan drage fordel af deres arbejde.

Vi stræber efter at gøre fællesskab, kommunikation, støtte, læring og venskab let, sikkert og tilgængeligt for mennesker med udviklingshandicap overalt i verden, og vi gør det i en form, der passer og giver mening for dem.

At kunne finde venner med samme interesser som en selv er første skridt på rejsen til et mere selvstændigt liv. Sammen med de støttende organisationer tager vi medlemmerne i hånden og viser, guider og støtter op om venskaber og aktiviteter, som giver dem en bedre hverdag.

HAD

3 ud af 4 personer med særlige behov, har oplevet online hadforbrydelser

ENSOMHED

Personer med særlige behov har 7 gange større sandsynlighed for at være ensomme

MOBNING

8 ud af 10 unge med særlige behov har oplevet online mobning

INGEN VENNER

Hver 8. person med
særlige behov har ikke en eneste ven