Skip to content

Kom godt i gang

med alle platformens muligheder

kazboo fællesskabet handler for medlemmerne om at kunne kommunikere, engagere sig, lære noget og have venner.

For organisationerne om at kunne være i kontakt med sine nuværende og kommende medlemmer, udbrede kendskabet til det arbejde, organisationen gør, og at samle sine medlemmer i et fællesskab, som forbliver levende på trods af pandemier, besparelser, sygdom og ferier.

kazboo er det online sted, hvor medlemmer og organisationer mødes i fællesskaber og får stor gavn af hinanden.

Derfor er app’en for medlemmerne og administrationspanelet til organisationer nem og ligetil at bruge.

Al kommunikation i kazboo app’en er skræddersyet til vores medlemmer. Det betyder, at vi kommunikerer med video, lyd, grafik, billeder og meget små tekstbidder.

I administrations-panelet kan du:

  • Lave, planlægge og poste dine daglige indlæg, begivenheder og events, aktiviteter og kurser med mere

  • Du kan engagere dine medlemmer med svar på deres kommentarer til dit indhold. Gør det med værktøjer som tekst, lydfiler, video, billeder, likes og emojis

  • Du kan være i direkte kontakt med dine medlemmer og besvare deres spørgsmål i dit beskedcenter
  • Vise, hvad organisationen arbejder med, hvem I er, og hvilke aktiviteter I afholder på jeres profilside Det kan du selvfølgelig, som alle andre steder på platformen, også gøre med video, billeder, tekster og lyd

  • Bruge organisationens personlige QR-kode til at invitere dine medlemmer til at være en del af dit fællesskab

  • Se statistik, så du har et overblik over, hvilken slags indhold der klarer sig bedst

Vi er her for at hjælpe dig hele vejen til et sprudlende fællesskab.
Og det betyder, at vi hele tiden kommer med forskellige tiltag, så du kan blive klædt så godt på som overhovedet muligt til at passe dit online fællesskab. Det gør vi på flere måder, og du kan som organisation frit vælge, hvor og hvad du bruger din energi på.

Successmagasin
I dit cockpit vil du under “Success-Center” finde vores successmagasiner. Successmagasin er en guide med praktiske værktøjer til at gøre dit arbejde i kazboo endnu bedre og nemmere. Vi lærer dig trin-for-trin, hvordan du skaber engagement, optager videoer og lyd, bruger historiefortælling som forklaringselement og meget mere.

Kommende helligdage og begivenheder
Vi holder dig på sporet med begivenheder og kommende helligdage for at give dig ideer til, hvordan du kan bygge materiale og indlæg omkring dem.

Success-Center
Foruden successmagasiner, kan du også finde opsætningsvejledninger, tips og tricks, Finder du ikke lige det du leder efter, kan du altid udfylde en support ticket. Så skal vi nok hjælpe dig videre.

Online workshops
Vi afholder ofte workshops, hvor du kan lære og blive inspireret til, hvordan du kan få mest ud af mulighederne i kazboo. Workshops har forskellige formater, og vi laver et mix af følgende:

  • Online workshops, hvor vi giver dig undervisning i, hvordan kazboo kan hjælpe dig med fx at markedsføre din aktivitet online, tiltrække flere medlemmer, bruge kazboo som en del af dit fondsprojekt og meget mere

  • “Coffee and content”-liveworkshops, hvor vi hjælper dig med at planlægge dit månedlige indhold

Hvis du ikke kan deltage live, kan du altid se den senere. Det hele vil ligge klar til dig i dit succes-center.

Alle organisationer kan have stor gavn af et online fællesskab
Om man er en stor eller lille organisation, om man har mange medlemmer eller få, har ingen betydning for, om man kan få gavn og glæde af et online fællesskab.

At være nærværende og personlig for ens medlemmer kan gøre den store forskel for dem.

De kommer til at kende jer som organisation meget bedre og udvikler et helt andet og meget mere tæt venskab og tilhørsforhold med jer.
Det giver mere engagement og højere impact, som gaver alle.

Book et møde med Signe og hør hvordan jeres organisation kan få gavn af at have et online fællesskab i kazboo.