Skip to content

PÅ eller SOCIAL på sociale medier?

Der er stor forskel på, om man er PÅ online sociale medier, eller om man er SOCIAL på online sociale medier.

På eller social på sociale medier

Er dine medlemmer og bruger sociale medier eller er de SOCIALE på sociale medier?

Der er stor forskel på, om man er PÅ online sociale medier, eller om man er SOCIAL på online sociale medier.

For netop mennesker med udviklingshandicap ser vi ofte, at de er PÅ online sociale medier og ikke ret SOCIALE på online sociale medier.

Det er der mange grunde til:

  • De føler sig ikke helt hjemme
  • De forstår ikke helt spillereglerne
  • De er udsat for hatecrime og online mobning, og derfor holder de sig tilbage med at indgå i en kommunikationsrelation.
  • De har svært ved at kommunikere pga. online medier ofte er tung tekstbaseret kommunikation
  • De føler ikke, de har noget, som binder dem sammen med fællesskabet

Og derfor er deres sociale online liv mere en passiv scrollen ned over siderne, end et egentligt socialt liv på det sociale medie.

Det kan godt give en fonemmelse af, at man er en del af et online socialt liv, men det giver ikke den grundlæggende følelse af at være en del af et fællesskab. Giver ikke en følelse af at man har en stemme, at der er online venner, som er glade for at man dukker op eller en følelse af at være værdsat for sin tilstedeværelse.

Her i kazboo arbejder vi hver eneste dag på, at give netop den følelse af fællesskab, af at man er værdsat, at man har noget at byde ind med til mennesker med udviklingshandicap igennem venskabsapp’en.

Er du i tvivl om din organisation eller forening og dine medlemmer kan have gavn af at have et online fællesskab, så sus ned og hent “5 grunde til at din organisation skal have et online fællesskab”.


Her giver vi dig svaret på 5 af de største benefit både organisationen og medlemmerne vil opleve.

Du gør det lige herunder

Få de 5 grunde til at din organisation skal have et online fællesskab

Det er ikke kun dine medlemmer, som får gavn af et online fællesskab. Organisationen gør også. Her har vi samlet de 5 største grunde til, hvorfor I som organisation skal have et online fællesskab.

Som en lille ekstra bonus har vi tilføjet en ekstra liste med helt konkrete og lavpraktiske ting, du kan gøre nemmere i et online fællesskab.

Få de 5 grunde lige her. De koster kun din e-mailadresse og de lander i det sekunder du tilmelder dig.

Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev om vores online sociale platform kazboo og de fællesskaber vi skaber her. Selvfølgelig ingen spam og du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.