Skip to content

Organisation

Et online fællesskab gavner både dig og dine medlemmer

For at få engagerede medlemmer

behøver du ikke
altid være online

Støtte, undervisning, kommunikation, viden, glæde og sjov

dit arbejde gavner alle

Hver eneste dag arbejder du og din organisation for at gøre livet bedre for mennesker med udviklingshandicap. Et online fællesskab i den sociale platform kazboo vil give jer en endnu større rækkevidde, og jeres arbejde vil kunne hjælpe endnu flere til en bedre hverdag.

For med et online fællesskab kan I nå en større skare af mennesker, som er lokaliseret i hele landet, og som nu kommer til at lære jer at kende online.

Vi er klar til at hjælpe jer med at komme godt i gang med jeres online fællesskab. Book en tid, som passer ind i jeres kalender, til en snak med vores stifter Signe. Her finder I sammen ud af, om kazboo er et match for jer, og får afdækket, hvordan et online fællesskab kan sættes sammen, så det giver mening for jer.

Få de 5 grunde til, at din organisation skal have et online fællesskab

Det er ikke kun dine medlemmer, som får gavn af et online fællesskab. Organisationen gør også. Her har vi samlet de 5 vigtigste grunde til, hvorfor I som organisation skal have et online fællesskab.

Som en lille ekstra bonus har vi tilføjet en liste med helt konkrete og lavpraktiske ting, du kan gøre nemmere i et online fællesskab.

Få de 5 grunde lige her. De koster kun din e-mailadresse, og de lander i det sekund, du tilmelder dig.

Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev om vores online sociale platform kazboo og de fællesskaber, vi skaber her. Selvfølgelig ingen spam, og du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.    

kazboo er skabt med 2 formål: relationer og tilknytning