Skip to content

OM kazboo

En rejse med hjertet

Vision
kazboo arbejder hver eneste dag på at skabe en fremtid, hvor mennesker med udviklingshandicap kan leve et bedre hverdagsliv med venner og relationer og samtidig have nem adgang til aktiviteter, viden og sjov.
Vores vision er at gøre det online og lade det smitte af på deres liv offline.

Mission
Vores mission er at være den platform, man helt naturligt søger for at være en del af et sikkert og trygt fællesskab for udviklingshandicap, hvor medlemmer samles sammen med de organisationer, der støtter dem, så vi sammen kan opbygge et unikt fællesskab med nem adgang til aktiviteter, sjov og læring. Vi bestræber os på at bekæmpe ensomhed med vores online fællesskab, hvor alle har en stemme, et tilhørsforhold, har venner, og hvor ingen føler sig alene.

Det er yderst vigtigt for os at være aktive i kampen om at bekæmpe ensomhed for mennesker med udviklingshandicap. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde venskabsapp’en gratis for vores medlemmer og endnu mere ved at give de støttende organisationer nemme værktøjer, så de kan yde støtte til deres eksisterende medlemmer og nå nye medlemmer, der kan drage fordel af deres arbejde.

Vi stræber efter at gøre fællesskab, kommunikation, støtte, læring og venskab let, sikkert og tilgængeligt for mennesker med udviklingshandicap overalt i verden, og vi gør det i en form, der passer og giver mening for dem.

At kunne finde venner med samme interesser som en selv er første skridt på rejsen til et mere selvstændigt liv. Sammen med de støttende organisationer tager vi medlemmerne i hånden og viser, guider og støtter op om venskaber og aktiviteter, som giver dem en bedre hverdag.

per lissy i skagen

HAD

3 ud af 4 personer med særlige behov, har oplevet online hadforbrydelser

ENSOMHED

Personer med særlige behov har 7 gange større sandsynlighed for at være ensomme

MOBNING

8 ud af 10 unge med særlige behov har oplevet online mobning

INGEN VENNER

Hver 8. person med
særlige behov har ikke en eneste ven

Signe-founder

Signe Naessing

Stifter og administrerende direktør

Signe har dagligt kontakt til vores medlemmer og organisationer. Har du brug for yderligere informationer enten som medlem, værge eller organisation, så tag endelig fat i Signe.