Skip to content

Skal vi mødes?

Mød os offline, så vi kan blive venner online

Vi deltager i aktiviteter rundt om i landet. Det kan være på festivaler, til musikarrangementer, sportsstævner, venskabsfester, sommerskoler og alt derimellem.

Du må altid komme og spørge os om app’en, om venskaber, om hvordan man kommer med og alle de andre spørgsmål, du måske sidder inde med.

Tit er vi også til arrangementerne for at optage til vores podcast HELT SÆRLIGT, som er lydfortællinger om livet, venskaber, oplevelser og et udviklingshandicap. Kunne du tænke dig at være med i den, så er vi klar til at lave et interview med dig.

kazboo laver også selv aktiviteter og projekter, hvor omdrejningspunktet er venskaber og at nedbringe ensomhed. Alle nuværende og nye medlemmer af fællesskabet er velkomne.

I app’en kan du følge med i hvilke aktiviteter vi deltager i, og hvor du kan møde os. Vi glæder os til møde dig offline, så vi kan blive venner online. Er du allerede medlem i app’en, så kom og sig hej til os. Vi elsker at møde vores medlemmer.

Kender du arrangementer og aktiviteter, hvor vi kan møde vores medlemmer og måske også lave gode podcast- optagelser, vil vi gerne høre fra dig. Vi elsker at være med.

Udfyld formularen, og vi vender straks tilbage.