Skip to content

Lad os venskabe sammen

til jeres aktivitet og sammen øge jeres impact overfor deltagerne

Venskaber bliver skabt, når mennesker mødes, men ofte ender de med at løbe ud i sandet, fordi de aldrig rigtigt kommer i gang. Det kan være svært at tage kontakt i dagene efter et arrangement. Og det betyder, at mange relationer og kommende venskaber aldrig får vinger at flyve på. Det laver vi om på nu.

Den nye sociale venskabsapp kazboo for mennesker med udviklingshandicap hjælper med at skabe og vedligeholde nye og gamle venskaber.

Med en venskabskonto i app’en for netop jeres arrangement, aktiviteter, events og daglige arbejde kan jeres deltagere mødes online og holde forbindelsen og møde andre, som også deltog i arrangementet.

For jeres aktiviteter betyder det, at flere ser aktiviteten og jer som afsender. I vil have en oplagt mulighed for at holde eksisterende og kommende deltagere mere engagerede og begejstrede både nu og i fremtiden. Og I vil have fået en kanal til at fortælle om jeres aktiviteter direkte til målgruppen.

Sammen med jer skaber vi venskaber og fællesskab for mennesker med udviklingshandicap.

Skal vi sammen venskabe om jeres aktivitet?
Vi ved godt, at når man arrangerer en aktivitet som en festival, en sommerskole, en tur til Vesterhavet eller noget andet, så er der rigeligt at tage sig til. Derfor tilbyder vi at starte jeres venskabskonto godt op, så den kan komme i gang med at arbejde for jer i fællesskabet.

Når I har fået pusten igen, og aktiviteten er afsluttet, så overtager I venskabskontoen og kan gøre klar til næste aktivitet og selv komme i gang med at bygge jeres specielle online fællesskab.

Det eneste I skal gøre lige nu er at sende os materialet
Vi bliver med andre ord jeres eget lille online fællesskabs-markedsføringsbureau for jeres aktivitet. Vi starter jer godt og sikkert op og holder jer selvfølgelig orienteret om, hvordan det går, så I hele tiden kan følge med og er godt klædt på til fremadrettet selv at varetage kontoen.

Fra jer skal vi bruge

  • Et logo. Enten for selve aktiviteten eller fra jer, som afholder det

  • Et par billeder. Det kan være fra tidligere aktiviteter, I har afholdt, af stedet, af arrangører eller lign. Hvis I ikke har billeder, kan vi hjælpe med at finde nogle, som kan angive stemningen

  • En kort film, hvis I har det

  • Information om aktiviteten såsom dato og tid, adresse, billetsalg og lign.

Når vi har det, så gør vi

  • Opretter jer med en venskabskonto i kazboo

  • Markedsfører jeres arrangement over for medlemmerne i app’en via jeres venskabskonto

  • Sender jeres helt unikke invitations QR-kode og invitationsside til jer, så deltagerne nemt kan finde jer i app’en. Den kan I sætte i/på jeres materiale, website, invitationer mm.

  • Sender jer en plakat, I kan printe og hænge op med invitations QR-koden på til arrangementet, så deltagerne kan finde jer i app’en.

Vores mission er at skabe et trygt og sikkert fællesskab, hvor mennesker mødes, skaber relationer og ydermere får adgang til alle de fantastiske aktiviteter, som foregår rundt om i landet, så vi sammen med jer kan nedbringe ensomheden og give adgang til fællesskaberne.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan det kan gøres
Book et online møde med Signe. Her snakker vi om, hvordan jeres aktivitet kan være en del af fællesskabet, hvordan det kan gøres, hvad I får og alt derimellem.

Find en tid, som passer ind i jeres kalender lige her:

Sammen kan vi gøre en forskel
Sammen kan vi venskabe og give mennesker med udviklingshandicap en større mulighed for at fastholde de gode relationer, som netop opstår til aktiviteter, events og arrangementer.