Skip to content

Kom i gang med dit online fællesskab

-på under 30 minutter og med 5 nemme trin

Vi har gjort det nemt for dig og din organisation at komme godt i gang med dit online fællesskab i kazboo. Det hele kan klares på under 30 minutter og i 5 nemme trin.

Har du brug for hjælp, er vi der selvfølgelig for dig.

Previous slide
Next slide

Trin 1
Tilmeld din organisation

Lige så snart din tilmelding er landet hos os, gennemgår vi den, og du modtager herefter en mail med et link til oprettelse af password og adgang til dit administrationspanel. 

Trin 2
Login i administrationspanelet, opsæt din konto med logo, app-ikon, forsidebillede og en venlig beskrivelse af din organisation.

Trin 3
Upload billeder i dit galleri.

Upload billeder, der repræsenterer dit arbejde, hvordan du udfører det, dit publikum, placering, dit team og billeder, der kan fortælle historien om dit arbejde

Trin 4
Lav dit første indlæg, og skab den første kontakt med dine medlemmer.

Du kan lave dit indlæg på mange måder. I kazboo fællesskabet kommunikerer vi med video, lyd og billeder som den vigtigste kommunikationsressource. Så kan alle nemlig være med, også selvom det er lidt svært at læse og skrive.

Trin 5
Du modtager en personaliseret invitationsside, som indeholder en QR-kode. Den kan du bruge i din markedsføring til at invitere dine medlemmer ind i app’en og følge dig. Når de følger dig, vil de automatisk modtage alle informationer, der fremover kommer fra din organisationskonto.

Vi hjælper dig hele vejen
Vi har samlet alle detaljer om formater og gode tips og tricks til dig i vores venskabsguide. Den får du automatisk adgang til, når du tilmelder dig som organisation.

Desuden kan du altid finde vejledninger i vores success-center, som du finder i dit kontrolcenter.

Er midlerne små i din organisation? Eller er organisationen 100% frivillig?
Vi vil gerne hjælpe de organisationer, som kan få stor benefit af at være en del af fællesskabet, og som kan tilbyde vores online fællesskab indhold, der gavner alle medlemmerne, men hvor midlerne er små.