Skip to content

Vi samles om aktiviteter

Online fællesskaber er ikke kun passive, indendørs og stillesiddende – de er i den grad også aktive, udendørs og fulde af bevægelse

Online fællesskaber foregår ikke kun fra sofaen og bag lukkede døre. Selvom vi ikke er sammen om at gøre tingene, så kan vi stadig bygge fællesskab omkring aktiviteten online.

Vi samles om offline aktiviteter, som kan bringes til live online sammen med vores online venner. En sommeraktivitet har fx været vores stenstablingskonkurrence.

Kort fortalt går aktiviteten ud på, at man stabler sten ovenpå hinanden til et tårn. Stentårnet tager man et billede af, og det billede lægger man op i app’en.

Det er en nem aktivitet, som giver alle mulighed for at deltage. For os handler det ikke om, at det er de rigtige strandsten, som bliver brugt. For os handler det om, at der sker noget til aktiviteten.

Og den aktivitet giver fællesskab medlemmerne imellem. Det er rart at føle sig som en del af noget, og så er det sjovt at se, hvad ens online venner får lavet.

Hele året rundt er der forskellige aktiviteter i app’en til medlemmerne. Fælles for dem alle er, at de er nemme, lette, sjove og kan gøres uden smart udstyr.
Tilgængelighed er nøgleordet for at skabe en aktivitet, vi kan samles om alle sammen.