Skip to content

Det står slemt til

15 kommuner skal spare over 400 millioner på social- og handicap området. 

Det er ikke kun 15 kommuner, som skal spare, det skal alle 98 kommuner i landet. Sparekniven svinges hårdt og dybt, på netop dette område. Social- og handicap området har blødt længe, men nu kommer blodet til at fosse ud af pulsåren. Især aktiviteter, ferier, ledsagelse og socialt samvær kommer til at styrtbløde.

Mennesker med udviklingshandicap bliver især efterladt i spareplanerne. Efterladt hjemme i egen bolig, uden nogen mulighed for at gøre meget andet end stirre ind i væggen og vente på bedre tider.


Det ser ud til de komme til at vente længe, for der er ikke mange sociale aktiviteter tilbage.

Ensomheden er i forvejen massiv blandt mennesker med udviklingshandicap. Og nu bliver de endnu mere ensomme. Endnu mere forladt. Endnu mere alene. Endnu mere ramt af besparelser.

Vi kan ikke redde verden men vi kan hjælpe online
Hvor gerne vi end ville, så kan vi ikke lave aktiviteter, caféer og dagtilbud med fri kørsel og ledsagelse alle steder i landet. 

I hvert fald ikke fysisk men vi kan mødes online. 

Vi kan gøre ting sammen online, så det ikke bliver begrænset af besparelser og manglende bevillinger. Selvom vi ikke er sammen fysisk, så kan vi stadig være en del af et fællesskab. 

Vi har skabt kazboo – en social platform for mennesker med udviklingshandicap – her kan de mødes med dem de kender og dem de endnu ikke har lært at kende. 

Her kan de mødes om online aktiviteter, events, underholdning, undervisning, læring og hygge. kazboo er et trygt og sikkert socialt sted, hvor du er ventet, hvor der er nogle, som regner med dig, nogle, som bliver glade, når du er der og som du kan skabe relationer med.

Organisationerne er også ramt af besparelser
Organisationerne, som støtter mennesker med udviklingshandicap kan selvfølgelig også være med.
De kan nu vise den helt rigtige målgruppe, hvad de laver, underviser i, hvordan de hjælper og støtter. 

Organisationerne er også ramt af besparelser og manglende økonomisk støtte. Mange kæmper en daglig kamp for at få enderne til at hænge sammen, for ikke at tale om, hvor svært det er at få engagerede frivillige, som kan hjælpe. Vi har siden covid-19 set et massivt fald i mennesker, som arbejder frivillige på den ene eller anden måde.

Du kan hjælpe os med at hjælpe endnu flere
En donation fra dig kan hjælpe os med at udbrede kendskabet og nedbringe ensomheden blandt mennesker med udviklingshandicap og give dem et online fællesskab at være en del af. 

En donation fra dig kan hjælpe organisationer med begrænsede midler til at hjælpe endnu flere., og den kan være med til at skabe endnu mere fantastisk indhold til vores medlemmer, som de kan bruge dag efter dag.
Din støtte gør en stor forskel for mennesker med udviklingshandicap, og den betyder en verden til forskel for os.

Tak, fordi du bakker op. Du er med til at forandre verden